05. Golfen in de Belgische Voerstreek

Kenmerken

Aantal dagen:
3 (3 golfdagen - 2 overnachtingen)
Begin/eindpunt:
Golf & Country Club Henri Chapelle
Overnachting:
Golf & Country Club Henri Chapelle

Omschrijving

Vlak bij de Nederlands/Belgische grens ligt in het heuvelland van de Belgische Oostkantons de Golf & Country Club Henri Chapelle. U verblijft in het sfeervolle middenklasse hotel, dat gelegen is midden op deze schitterende golfbaan. De kamers zijn sfeervol ingericht. Het restaurant heeft een uitstekende reputatie en hier wordt ’s avonds voor u een 3 gangen keuzemenu gereserveerd. De streek geniet overigens bekendheid om zijn Hervekaas en mousserende cider.
Het landschap straalt een enorme rust uit en het dunbevolkte gebied leent zich uitstekend voor een golftrip. U speelt vooraf op de Golfbaan Mergelhof, gelegen in een rustige omgeving, net over de grens.

U speelt op de volgende banen:
Golfclub Mergelhof, Gemmenich/B.
In de 90er jaren werd in dit mergelland een boerenbedrijf omgebouwd tot golfbaan. De baan ligt in het hart van de Euregio. De geografische ligging tussen België, Nederland en Duitsland geeft de Club een internationale flair. De baan bevat verschillende natuurlijke hindernissen en u kunt vanaf de baan genieten van de uitzichten op het heuvelachtige landschap.

Golf & Country Club Henri-Chapelle/B.
Een golfbaan in een groene enclave waar de golfer in alle rust en stilte kan genieten van het spel, de natuur en de vergezichten. De club beschikt over maar liefst 2x 18 holes golfbanen: Charlemagne en Viviers genaamd! U speelt op beide banen. De Charlemagne heeft een tamelijk open karakter. De Viviers ligt in een parklandschap met wat meer bomen en struiken. Beide banen zijn heuvelachtig. U krijgt op beide banen een buggy aangeboden. Dit is dus inclusief!
Deze Bourgondische omgeving, die lijkt geschapen voor golf, ligt ingebed tussen de zuidelijke punt van Limburg en de voet van de Ardennen.

 

 

Arrangement

Prijs per persoon
€ 365,- Boek nu

Meerprijs voor:

Eenpersoons kamer
€ 30,- per nacht
Weekendtoeslag Golfclub Mergelhof
€ 10,- p.p.
Weekendtoeslag Golf & Country Club Henri Chapelle
€ 10,- per baan

Inclusief:

- overnachting op een tweepersoons kamer met douche en toilet, inclusief 3-gangen keuzemenu en ontbijt
- Greenfee op Golf-Club Mergelhof
- 2x Greenfee op Golf &Countryclub Henri-Chapelle
- Op Golf &Countryclub Henri-Chapelle op beide dagen huur van een buggy

Waardering & Reviews

0 / 10

Gast reviews

  • Nog geen reviews beschikbaar
Schrijf een review