07. Golfen in het Osnabrücker Land

Kenmerken

Aantal dagen:
3 (3 golfdagen - 2 overnachtingen)
Begin/eindpunt:
Hotel Lingemann, Rulle
Overnachting:
Hotel Lingemann, Rulle

Omschrijving

Net buiten Osnabrück ligt in het plaatsje Rulle Hotel Lingemann. Dit fraaie 3* hotel beschikt over mooie en ruime kamers en over een sfeervol restaurant. Bij dit restaurant proef je de sfeer van de Duitse “gutbürgerliche Küche”. Het hotel is makkelijk vanaf de autobaan te bereiken, beschikt over een (gratis) parkeerplaats en over (eveneens) gratis Wifi. Kortom een prima plaats om te vertoeven.

U heeft de keuze uit de volgende golfbanen in de omgeving:

Artland Golfclub, Ankum/D.
De Artland Golfclub is nog niet zo lang geleden aangelegd in een prachtig stukje natuur, waarbij geen enkele boom gekapt is. Het is een beetje geaccidenteerd en voorzien van enkele uitdagende waterpartijen. De flora en fauna zijn hier uitstekend in tact gebleven. Wij werden hier tijdens ons spel begeleid door een zeldzame grauwe klauwier.

Golfclub Varus/Hof Düsterberg, Osterkappeln-Venne/D.
De Golfclub Varus bevindt zich midden in het natuurpark “Het Noordelijke Teutoburgerwald” en is een uitdaging voor iedere golfer. Naast tal van prachtig gelegen waterpartijen worden de greens “verdedigd” door 25 bunkers. Verheugt u zich op hole 12, waar de green op een eiland ligt.

Osnabrücker Golf Club, Bissendorf/D.
Aan de rand van de stad Osnabrück ligt in een uniek landschap de Golfclub Osnabrück, één van de oudste en tevens één van de mooiste banen van Duitsland, te midden van eeuwenoud geboomte en prachtige waterpartijen. U voelt zich hier helemaal met de natuur verbonden en merkt niets van de stadsdrukte. Niet voor niets wordt deze golfbaan een “vakantieparadijs dicht bij huis genoemd”.

Golfclub Teutoburger Wald, Halle/Westfalen/D.
Vlak bij het hotel ligt de Golfclub Teutoburgerwald, een prachtig aangelegde 27 holes baan met tal van verrassende waterhindernissen. Deze golfclub beschikt ook over een eigen restaurant, waar u na afloop koffie kunt drinken met heerlijke “Hausgemachte Kuchen”.

Golfclub Habichtswald, Westerkappeln-Velpe/D.
De Golfclub Habichtswald bij Tecklenburg is de volgende baan. Midden op de baan bevindt zich een steengroeve, waar overheen geslagen moet worden. Ook moet u de bal vanuit een dal op een hoogte slaan, die vanaf de tee niet te zien is. Het heuvelland en de waterpartijen maken deze baan niet alleen zeer verrassend, maar vormen ook een enorme uitdaging. De natuurlijke waterlopen op deze baan zijn een prima biotoop voor zeldzame vogels. Wij zagen enkele keren een ijsvogel.

Golfclub Osnabrück Dütetal, Lotte-Wersen/D.
Vlak bij Osnabrück ligt de Golfclub Dütetal, een toepasselijke benaming voor deze baan, waar het schilderachtige riviertje de Düte zijn weg vindt. Het restaurant met terras is gevestigd in een sfeervol gerenoveerde boerderij.

Arrangement

Prijs per persoon
€ 279,- Boek nu

Meerprijs voor:

Eenpersoons kamer
€ 17,- per nacht
Weekendtoeslag Artland Golfclub
€ 10,- p.p.
Weekendtoeslag Golfclub Varus
€ 5,- p.p.
Weekendtoeslag Osnabrücker Golfclub
€ 20,- p.p.
Weekendtoeslag Golfclub Dütetal
€ 10,- p.p.
Weekendtoeslag Golfclub Teutoburger Wald
€ 10,- p.p.
Weekendtoeslag Golfclub Habichtswald
€ 20,- p.p.

Inclusief:

- 2 overnachtingen op een tweepersoons kamer met douche en toilet, inclusief diner en ontbijt
- 3x greenfee, keuze uit een van bovenstaande golfbanen

Waardering & Reviews

0 / 10

Gast reviews

  • Nog geen reviews beschikbaar
Schrijf een review