06. Golfen in het Bergisches Land

Kenmerken

Aantal dagen:
3 (3 golfdagen - 2 overnachtingen)
Begin/eindpunt:
Hotel Wyndham Garden
Overnachting:
Hotel Wyndham Garden

Omschrijving

Golfen in een heuvelachtig gebied met fairways die u vanwege de hoogteverschillen in ons land niet kent, een echte uitdaging dus!
U verblijft in het sfeervolle en luxe Hotel Wyndham Garden, een in vakwerkstijl gebouwd hotel met een rijke geschiedenis. Tot het hotel behoort een in barokstijl gebouwde kapel, waar regelmatig trouwpartijen plaatsvinden. U kunt in dit hotel kosteloos gebruik maken van het prachtige zwembad, de sauna en fitnessruimte.

Wij hebben de volgende prachtige golfbanen in de omgeving uitgezocht:

Golf-Club Burg Overbach, Much/D.
Golfclub Burg Overbach ligt in de natuur verscholen bij het plaatsje Much in het Bergisches Land. Nadat de laatste kasteelheer het ‘Slot Overbach’ 20 jaar gelden verlaten heeft, werd deze fraaie golfbaan aangelegd.
Vanaf verschillende holes heeft u een fraai uitzicht op het plaatsje Much. Met name de tweede 9 holes zijn een bijzondere uitdaging voor de golfer; u moet over enkele waterpartijen slaan en het heuvelachtige karakter van de baan vormt een extra uitdaging!

Golf-Club Varmert, Kierspe/D.
Aan de rand van het Sauerland, midden in een heuvelachtig landschap ligt de Golfbaan Varmert, opgericht in 1976. U hoeft zich op deze baan niet te vervelen, want u kunt genieten van het fraaie heuvellandschap. Bovendien is niets op deze baan vlak, dus voor de “lage lander” biedt elke hole een uitdaging. De fairways zijn tamelijk breed, maar een afzwaaier naar links of rechts is meestal catastrofaal. Het komt hier veel op precisie aan, want de waterhindernissen zijn vaak moeilijk te omzeilen.

Golfclub Am Lüderich, Overath/D.
Deze prachtige 18 holes baan ligt midden in het Bergisches Land en is redelijk heuvelachtig. De baan geniet bekendheid vanwege zijn prachtige wegennet op de baan voor handicarts. Veel oude bomensoorten zijn langs de fairways te vinden en op praktisch iedere hole kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het heuvelland.

Arrangement

Prijs per persoon
€ 309,- Boek nu

Meerprijs voor:

Eenpersoons kamer
€ 27,- per nacht
Weekendtoeslag Golf-Club Burg Overbach
€ 10,- p.p.
Weekendtoeslag Golf-Club Varmert
€ 10,- p.p.
Weekendtoeslag Golfclub Am Lüderich
€ 10,- p.p.

Inclusief:

- 2 overnachtingen op een tweepersoons kamer met douche en toilet, inclusief diner en ontbijt
- Greenfee op Golf-Club Burg Overbach
- Greenfee op Golf-Club Varmert
- Greenfee op Golfclub Am Lüderich

Waardering & Reviews

0 / 10

Gast reviews

  • Nog geen reviews beschikbaar
Schrijf een review