01B. Golfen in Twente

Kenmerken

Aantal dagen:
3 (3 golfdagen - 2 overnachtingen)
Begin/eindpunt:
Resort Bad Boekelo
Overnachting:
Resort Bad Boekelo

Omschrijving

Het uitgangspunt voor dit arrangement is het Twentse plaatsje Boekelo.
U verblijft hier in het midden in de bossen gelegen Resort Bad Boekelo. Hier kunt u gratis gebruik maken van het zwembad. Om gebruik te maken van het saunalandschap, de whirlpool en het stoombad betaalt u € 9,50 per dagdeel.
’s Avonds staat een culinair 3 gangen keuzemenu klaar.

Wij hebben de mooiste golfbanen in de omgeving voor u uitgezocht:

Golfclub de Koepel, Wierden
De Golfclub De Koepel (onze homecourse!) is een prachtige uitdaging. Er zullen weinig golfbanen zijn waar de afwisseling in landschap zo groot is als hier. Naast enkele holes die midden in het bos liggen, speelt u ook op een nieuw aangelegde weidevlakte. De baan is aangelegd in het natuurreservaat De Wierdense Duinen.

De Twentsche Golfclub, Delden
Op het prachtige landgoed Twickel ligt de 18 holes golfbaan van de Twentsche Golfclub. Deze unieke locatie in samenhang met de hoge kwaliteit van zowel de baan als de voorzieningen geven de Twentsche een exclusieve uitstraling die recht doet aan een hoog verwachtingspatroon. De Twentsche wil haar leden, individuele gasten en zakelijke gasten een omgeving bieden waar sport en ontspanning kunnen worden beleefd op een meer dan gemiddeld niveau.
De Twentsche, opgericht in 1926, behoort tot de acht oudste golfclubs in Nederland. Gastvrijheid en kwaliteit zijn voor de Twentse spreekwoordelijk.

Golfbaan Het Rijk van Sybrook, Enschede
Tussen Enschede en Oldenzaal is op het landgoed Sybrook een inmiddels uit 27 holes bestaande golfbaan aangelegd, het Rijk van Sybrook geheten. Ook het Rijk van Sybrook is een echte bosbaan met oud geboomte en natuurlijke waterpartijen. Het restaurant beschikt over een terras, vanwaar je uitkijkt over de baan.

Arrangement

Prijs per persoon
€ 349,- Boek nu

Meerprijs voor:

Eenpersoons kamer
€ 30,- per nacht
Weekendtoeslag Golfclub de Koepel
€ 10,- p.p.
Weekendtoeslag Het Rijk van Sybrook
€ 10,- p.p.
Weekendtoeslag De Twentsche Golfclub
€ 20,- p.p.

Inclusief:

- 2 overnachtingen op een tweepersoons kamer inclusief diner en ontbijt
- 3 greenfee's op bovengenoemde golfbanen

 

Waardering & Reviews

0 / 10

Gast reviews

  • Nog geen reviews beschikbaar
Schrijf een review