Algemene Voorwaarden

U kunt zelf bepalen op welke dagen u de trip of reis wilt maken! Enkele golfclubs willen de reservering pas een paar weken voor aanvang definitief maken. Mocht de reservering om welke reden dan ook niet door kunnen gaan, dan zorgen wij voor een passend alternatief.

PRIJZEN
De prijzen zijn gebaseerd op gebruik van een tweepersoons kamer.

GVB EN HANDICAP
Voor deelname aan een van onze arrangementen dient u in ieder geval in het bezit te zijn van het GVB. Voor het spelen op enkele banen wordt een handicap verlangd.

REISVERZEKERING
Niet inbegrepen is een reis- en ongevallenverzekering. Deze kunt u bij ons afsluiten (houdt u er rekening mee dat de meeste golfreizen grensoverschrijdend zijn!); wij hebben een passende reis- en ongevallenverzekering in ons pakket.

ANNULERINGSVERZEKERING
Bij annulering brengen wij u de volgende kosten in rekening:  annulering tot 8 weken voor vertrek: 30% van de reissom, tot 4 weken voor vertrek 50%, tot 2 weken voor vertrek 80% en tot 7 dagen voor vertrek 100%. Voor een tarief van 5,5% van de reissom (vermeerderd met 21% assurantiebelasting en € 3,50 poliskosten) kunnen wij voor u een annuleringsverzekering afsluiten. 

ACCOMMODATIE
De op deze site genoemde hotels zijn 3, 4 of 5*. Indien u aparte bedden wenst (in de meeste gevallen aparte matrassen), moet dit bij aanmelding aangegeven worden!

BOEKINGSKOSTEN EN BETALING
Voor elke boeking wordt een bedrag van € 12,= reserveringskosten berekend. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging van uw inschrijving. Onze betalingscondities luiden: 25% na ontvangst van onze bevestiging; 75% uiterlijk binnen 3 weken voor aanvang van het arrangement. Na betaling van de hele reissom sturen wij u per omgaande de bescheiden toe.

Betaling kan geschieden op onze bankrekening 55.73.21.182
IBAN: NL57ABNA0557321182
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Van Paridon Golfreizen, Pasteurstraat 32, 7555 NG Hengelo.

AANMELDING
Opgave kan zowel telefonisch, schriftelijk of per mail geschieden bij:

Van Paridon Golfreizen
Pasteurstraat 32
7555 NG Hengelo

Tel. 074 – 2569493
Email: info@vanparidongolf.nl

Hans van Alice van Paridon