08. Golfen in het Münsterse Parklandschap

Kenmerken

Aantal dagen:
3 (3 golfdagen - 2 overnachtingen)
Begin/eindpunt:
Parkhotel Hohenfeld
Overnachting:
Parkhotel Hohenfeld

Omschrijving

Aan de rand van de stad bevindt zich midden in de natuur het Parkhotel Hohenfeld, een prima uitgangspunt voor een golfreis. Op de eerste dag wordt u ontvangen met een aperitief en een 3 gangen keuzemenu. Op de tweede dag sataat een 4 gangen keuzemenu voor u klaar. Bovendien kunt u in dit hotel gebruik maken van een binnenzwembad. U kunt uw auto hier gratis parkeren.

U kunt een keuze maken om te spelen op de volgende golfbanen:

Golfclub Münster-Tinnen, Münster/D.
De golfbaan bevindt zich midden in het Münsterland en de baan staat bekend om zijn talrijke en gevarieerde waterhindernissen. Niet alleen waterpartijen, maar ook beken en sloten doorkruizen de baan en moeten dus door de golfer overwonnen worden. De holes die zich in de bossen bevinden bieden niet alleen rust en ontspanning maar ook afwisseling in de natuur.
Afstand vanaf het hotel ca. 8 km

Golfplatz Brückhausen, Alverskirchen/D.
Een van de mooiste golfbanen in het Münsterland is de Golfclub Brückhausen. Talrijke biotopen en waterlopen doorkruisen en begrenzen de mooie fairways en vormen tal van prachtige waterhindernissen. Korte wegen naar de volgende tee zijn kenmerkend voor het goede concept van deze golfbaan.
Afstand vanaf het hotel ca. 22 km

Golf- und Landclub Coesfeld
Deze nagenoeg geheel vlakke golfbaan ligt in het buitengebied van de stad Coesfeld. Het clubhuis bestaat uit een oude boerderij met een vernieuwd restaurant met terras. De baan is zeer afwisselend, zelfs zo dat geen enkele hole op elkaar lijkt. Ook liggen er enkele verrassende waterpartijen. Op de laatste hole moet de bal over het water geslagen worden om de green te bereiken. Een bijzonder uitdagende baan. Deze baan is perima om bijaankomst of vertrek naar huis te spelen.
Afstand vanaf het hotel ca. 36 km

DOMUS Golfanlage Wasserschloss Westerwinkel, Ascheberg-Herbern
Bij aankomst proeft u al direct de sfeer van een rijk verleden. Het Waterslot Westerwinkel is indrukwekkend en de baan is aangelegd in het parklandschap van dit kasteel. Dat de baan zich in een afwisselend landschap bevindt zult u snel merken, want rond de baan broeden maar liefst 48 vogelsoorten!
Met name de waterpartijen die u moet “overwinnen” zijn heel uitdagend.
Afstand vanaf het hotel ca. 26 km

Golfclub Münster-Wilkinghege, Münster/D.
Zelden heb ik op een baan gespeeld in zo’n prachtig parklandschap als op deze golfbaan. Deze baan is aangewlegd in het prachtige parklandschap van het Wasserchloss Wilkinghege. Prachtig oud geboomte wordt afgewisseld met fraaie waterpartijen. U krijgt het gevoel te spelen op een eeuwenoude baan, waar in jaren niets veranderd is. Op enkele holes heeft u uitzicht op het fraaie kasteel.
Om te spelen op deze baan geldt een meerprijs van € 30,= op weekdagen.
De afstand vanaf het hotel is ca. 8 km.

Arrangement

Prijs per persoon
€ 375,- Boek nu

Meerprijs voor:

Eenpersoons kamer
€ 20,- per nacht
Toeslag Golfclub Münster-Wilkinghege
€ 30,- p.p.
Weekendtoeslag DOMUS Golfclub Westerwinkel
€ 20,- p.p.
Weekendtoeslag Golfclub Münster-Tinnen
€ 15,- p.p.
Weekendtoeslag Golfclub Brückhausen
€ 10,- p.p.
Weekendtoeslag Golfclub Coesfeld
€ 20,- p.p.

Inclusief:

- 2 overnachtingen op een tweepersoons kamer met douche en toilet, inclusief diner en ontbijt
- 3x greenfee; keuze uit bovengenoemde golfbanen

Waardering & Reviews

0 / 10

Gast reviews

  • Nog geen reviews beschikbaar
Schrijf een review