03. Golfen in de Noord Limburgse Maasvallei

Kenmerken

Aantal dagen:
2 (2 golfdagen - 1 overnachting)
Begin/eindpunt:
Auberge de Papenberg, Afferden
Overnachting:
Hotel Auberge de Papenberg, Afferden

Omschrijving

In het Noord Limburgse plaatsje Afferden vindt u, gelegen aan de oevers van de Maas, het 4* hotel Auberge de Papenberg. De kamers zijn stijlvol en luxe ingericht, alle voorzien van een ligbad. De Auberge is kunstzinnig ingericht met antiek meubilair en in het restaurant wordt u verrast met uitgelezen menu’s. Een bijzondere combinatie van de Golfbanen Het Rijk van Nijmegen, een van de mooiste banen van ons land en Golfclub Bleijenbeek, gelegen op een eeuwenoud landschap.

U speelt op de volgende banen:

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen, Groesbeek/NL
Deze golfclub , gelegen bij het plaatsje Groesbeek heeft 2 18 holes banen: de Nijmeegse en de Groesbeekse. Beide banen bevinden zich in een fraaie bosrijke natuur met soms fraaie vergezichten. Op de Groesbeekse baan waant u zich in het buitenland gezien de relatief grote hoogteverschillen. Op de Nijmeegse baan zijn geen waterhindernissen, maar de moeilijkheidsgraad van de baan is er niet minder om. Het Rijk van Nijmegen heeft een fraai nieuw clubhuis met een fraai terras.

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek, Afferden/NL
Deze baan in de kop van Noord Limb urg is aangelegd op het landgoed van Kasteel Bleijenbeek, waarvan de ruine zich op de baan bevindt. De baan grenst aan het Nationale Park de Maasduinen.
De uitdaging om hier te spelen is erorm: zelden heb ik op een baan gespeeld waar zo vaak over een grote waterplas geslagen moet worden. U zult genieten van een enigszins glooiend landschap met oud geboomte in een sfeer van rust. Het wat hoger gelegen clubhuisgeeft uitzicht op de baan.

Arrangement

Prijs per persoon
€ 205,- Boek nu

Meerprijs voor:

Eenpersoons kamer
€ 22,50 per nacht
Weekendtoeslag Golfbaan Landgoed Bleijenbeek
€ 8,50 p.p.
Weekendtoeslag Golfbaan het Rijk van Nijmegen
€ 8,- p.p.

Inclusief:

- overnachting op tweepersoons kamer met douche en toilet, inclusief diner en ontbijt
- Greenfee op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek
- Greenfee op Golfbaan het Rijk van Nijmegen

Waardering & Reviews

0 / 10

Gast reviews

  • Nog geen reviews beschikbaar
Schrijf een review