02. Golfen op bijzondere banen in Twente

Kenmerken

Aantal dagen:
2 (2 golfdagen - 1 overnachting)
Begin/eindpunt:
Hotel de Zwaan, Delden
Overnachting:
Hotel de Zwaan, Delden

Omschrijving

Het uitgangspunt voor dit arrangement is het Twentse plaatsje Delden. U verblijft hier in het midden in het plaatsje gelegen, statige Hotel de Zwaan. 's Avonds staat een culinair 3-gangen keuzemenu voor u klaar. Het hotel beschikt over een ruime (gratis) parkeerplaats en het is zeer de moeite waard om een 'ommetje' te maken en enkele prachtige oude gebouwen te bekijken. Ook het prachtige Kasteel Twickel ligt op loopafstand van het hotel.

Wij hebben de volgende golfbanen in de omgeving voor u uitgezocht:

Golfclub Driene, Hengelo (de oudste baan van Twente)
Niet alleen de oudste, maar ook wel de mooiste baan van Twente genoemd. Hier begon het allemaal; de baan is aangelegd in 1926, als eerste golfbaan in Twente!

Zowel het prachtige, onlangs in oude stijl gerestaureerde clubhuis als ook de baan zelf met zijn oude geboomte ademt de sfeer uit een rijk verleden. En door de baan stroomt de meanderende Drienerbeek, die op verschillende holes voor de nodige problemen kan zorgen. In Twente wordt wel beweerd: als golfer moet u deze baan gespeeld hebben!

Golfclub de Koepel, Wierden
De Golfclub De Koepel (onze homecourse!) is een prachtige uitdaging. Er zullen weinig golfbanen zijn waar de afwisseling in landschap zo groot is als hier. Naast enkele holes die midden in het bos liggen, speelt u ook op een nieuw aangelegde weidevlakte. De baan is aangelegd in het natuurreservaat De Wierdense Duinen.

Arrangement

Prijs per persoon
€ 179,- Boek nu

Meerprijs voor:

Eenpersoons kamer
€ 22,50 per nacht
Weekendtoeslag Golfclub de Koepel
€ 10,- per persoon

Inclusief:

- overnachting op een tweepersoons kamer, inclusief diner en ontbijt
- greenfee op bovengenoemde golfbanen

Waardering & Reviews

0 / 10

Gast reviews

  • Nog geen reviews beschikbaar
Schrijf een review