02. Golfen in de Gelderse Achterhoek

Kenmerken

Aantal dagen:
3 (3 golfdagen - 2 overnachtingen)
Begin/eindpunt:
Hotel Bakker, Vorden
Overnachting:
Hotel Bakker, Vorden

Omschrijving

U verblijft in het toeristenplaatsje Vorden in hotel Bakker, die in deze streek bekendheid geniet om zijn gastvrije uitstraling en uitstekende keuken. U zult zich hier beslist thuisvoelen. Wij hebben gekozen voor de mooiste banen in de Gelderse Achterhoek. Hiervoor moet u op de eerste dag naar Winterswijk rijden. Wij kunnen hier ook een overnachting vooraf regelen. Op de laatste dag speelt u op het landgoed van kasteel Engelenburg, een prachtige baan gelegen in een parklandschap, waar u het gevoel heeft in de Middeleeuwen rond te lopen. Op deze baan speelt u 2x 9 holes. Dit alles maakt het tot een onvergetelijke golftrip.

Wij hebben voor u de volgende golfbanen in de omgeving uitgezocht:

Golfbaan de Voortwisch, Winterswijk
Verscholen in het Scholtelandschap rond Winterswijk ligt vlak bij de Duitse grens Golfbaan de Voortwisch. Receptie en clubhuis bevinden zich in een oude, gerenoveerde boerderij. De baan is ruim opgezet en de waterpartijen, die hoofdzakelijk bestaan uit snelstromende beken, vormen een grote uitdaging. Voor het restaurant ligt een fraai terras met uitkijk op hole 1 en 18. Deze baan heeft alles in zich om in alle rusteen heerlijk rondje te spelen

Golfbaan ‘t Zelle, Hengelo Gld.
Midden in de rijke natuur van de Gelderse Achterhoek is deze baan vol afwisseling aangelegd. Deze baan, enigszins geaccidenteerd, is voorzien van natuurlijke hindernissen zoals fraai oud geboomte, waaronder een moeras en een beek die steeds weer terugkeert. Ook enkele verrassende doglegs zult u moeten overwinnen. Bijzonder is dat u op hole 17 over het water moet slaan om de green die op een eiland ligt te bereiken; een echte uitdaging.
Het clubhuis/restaurant bevindt zich (hoe kan het ook anders) in een fraai gerenoveerde boerderij.

Golf & Countryclub Kasteel Engelenburg
Zodra u het Middeleeuwse landgoed bereikt met zicht op het fraaie kasteel, waant u zich in een ver verleden. Als u de baan op gaat, wordt dit gevoel nog versterkt door het fraaie parklandschap, waar in de baan is aangelegd. Fraaie doorkijkjes, eeuwenoud geboomte en tal van verrassende waterpartijen vormen het decor van deze 9 holes golfbaan, die u 2x speelt. Een echte uitdaging! In het restaurant waant u zich eveneens in vroegere tijden. Een uitdaging die u niet mag missen!

Arrangement

Prijs per persoon
€ 329,- Boek nu

Meerprijs voor:

Eenpersoons kamer
€ 19,50 per nacht
Voorovernachting in Winterswijk (logies/ ontbijt op 2pk)
€ 52,50 per persoon
Weekendtoeslag Golfclub de Voortwisch
€ 10,- per persoon
Weekendtoeslag Golfclub 't Zelle
€ 10,- per persoon
Weekendtoeslag Golf & Country Club Engelenburg
€ 10,- per persoon

Inclusief:

- 2 overnachtingen op een tweepersoons kamer, inclusief diner en ontbijt
- greenfee op bovengenoemde golfbanen

Waardering & Reviews

0 / 10

Gast reviews

  • Nog geen reviews beschikbaar
Schrijf een review